Zdroj: http://www.yorkshireclub.cz/index.php?a=reprodukcni-profil-metodou-pcr  •  Vydáno: 21.7.2023 21:36  •  Autor: Admin

Reprodukční profil metodou PCR

Reprodukční profil metodou PCRReprodukční profil
Poskytnout chovatelům v ČR možnost diagnostiky

 

 

 

Reprodukční profil, který naše veterinární laboratoř vyhodnocuje metodou PCR, je vhodný pro chovatele, kteří mají buď poptávku na potvrzení o negativitě od zahraničních chovatelů (poslední dobou se množí poptávka na toto vyšetření i u nás v ČR) nebo mají různé problémy s reprodukcí.

 

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli poskytnout chovatelům v ČR možnost této diagnostiky, v rámci chovatelských klubů registrovaných u ČMKU navíc za zvýhodněnou cenu.

 

 

 

V odkazu níže na našem webu najdete bližší informace ohledně výskytu, způsobu odběru, ceně atd. (též text v příloze tohoto mailu)

https://www.scimed.cz/…cr/


 

Dosud měli chovatelé v rámci reprodukčního profilu omezené možnosti - zahraniční laboratoře a v omezeném množství jedna tuzemská (vysoké ceny) nebo jen bakteriologické vyšetření, které není spolehlivé. 
 

 

Pokud by byl zájem od chovatelů vašeho klubu o odběrový materiál (u psů zvládne odběr i chovatel), mohu se i zastavit například na klubové výstavě apod. a dodat zkumavky.
 
 
Děkuji a přeji hezký den a vašim psům pevné zdraví :-) 


Marcela Pávová